Hebberige offline weggevers

Wil jij graag een offline weggever waar potentiële klanten hebberig van worden?
Een goede weggever maakt jouw potentiële klanten nieuwsgierig naar jouw dienst of product omdat je hiermee een tipje van de sluier oplicht hoe deze gaat voorzien in hun behoefte of hun probleem gaat oplossen. Zo’n offline weggever maakt het voor jouw potentiële klanten een stuk aantrekkelijker om hun naam en e-mailadres bij je achter te laten; ze krijgen er namelijk wat voor terug.

Voorbeelden van een offline weggever:
kaarten
een geprint werkboek
een geprinte checklist
een magazine

Voordelen van een offline weggever:
• hij is ondanks dat hij duurder is dan een online weggever wel effectiever. Een potentiële klant voelt zich bijzonder en gezien waardoor de conversie hoger is.

Wat maakt een offline weggever hebberig?
•  
de inhoud moet waardevol zijn
•  de titel moest juist zijn waarbij je niet de volledige oplossing biedt
•  je geeft de weggever beeldend weer op jouw website
•  laat mij je daarbij helpen

Hoe ga ik je helpen?
1. Werkmagazine
Allereerst stuur ik je een werkmagazine toe. Door het beantwoorden van de vragen die daar in staan, maak je voor mij duidelijk waar jouw bedrijf voor staat. Alleen dan kan ik een voorstel voor een offline weggever maken dat echt bij jou en jouw bedrijf past.

2. Brainstormfase
Heb je het werkmagazine ingevuld? Dan plannen we een brainstormsessie waarin we jouw antwoorden uit het werkmagazine bespreken. Vervolgens gaan we samen aan de slag te gaan. Al snel komen we tot verschillende ideeën voor een offline weggever waar jij de meest aansprekende uit kiest.

3. Realisatiefase
In deze fase werk ik de gekozen offline weggever uiteindelijk uit tot het punt waarbij we samen tevreden zijn over het resultaat. Daarna regel ik de verdere productie voor wat nodig is om de offline weggever te realiseren en het e-mailmarketing programma dat daar achter komt te draaien.

Wat krijg je?
Een hebberige offline weggever die past bij jouw bedrijf en die jouw doelgroep aanspreekt. Neem een kijkje naar dit voorbeeld ter inspiratie.

Wat is jouw investering?
Bel of mail mij voor het maken van een offerte.

Call Now Button