Huisstijl ontwerp

Wil je naast een logo ook graag andere middelen laten ontwerpen?
Om tot een passend ontwerp te komen voor een logo en andere middelen zoals bijvoorbeeld een visitekaartje, een flyer of een poster, wil ik eerst wat meer over jou en jouw bedrijf te weten komen.

Hoe ga ik je helpen? 
Allereerst plannen we een oriëntatiefase sessie in van 2 uur. Tijdens deze sessie ontvang je van mij een werkmagazine dat ik speciaal heb ontworpen voor ondernemers zoals jij om een duidelijk(er) inzicht te geven waar hun bedrijf voor staat. Zo staan er bijvoorbeeld vragen in over wat jij graag met jou bedrijf wilt bereiken tot welke vormgeving jou aanspreekt die je beantwoord. Vervolgens gaan we met elkaar in gesprek over de onderscheidende kenmerken van jouw bedrijf die uit het magazine naar voren zijn gekomen en maken we een moodboard. De informatie die uit deze oriëntatiefase komt, laat ik terugkomen in een pakkend ontwerp met een duidelijke betekenis. In de conceptfase van het ontwerp maak ik meerdere varianten waar jij de meest aansprekende uit kan kiezen. Deze werk ik uiteindelijk uit tot het punt waarbij we samen tevreden zijn over het resultaat!

Wat krijg je?
Wanneer het logo en andere middelen helemaal naar jouw zin zijn dan krijg je naast het bestand van het logo, de bestanden van de middelen en het huisstijlblad. Op het huisstijlblad staan de kleurnummers en de lettertypes die binnen het logo en de middelen gebruikt zijn.

Wat is jouw investering?
Hieronder staan 2 pakketten beschreven waar je uit kan kiezen. Mocht je toch net iets anders willen, bel of mail mij dan om dat te bespreken.