SYL

SYL’s missie
Ik ben Sylvia van SYLontwerpt. Mijn missie is om jou als bestaande of startende ondernemer te helpen om de uitstraling van jouw bedrijf professioneel vorm te geven. In deze uitstraling verpak ik de boodschap van jouw product of dienst. Deze boodschap achterhaal ik door jou mijn werkmagazine in te laten vullen. Dat magazine heb ik speciaal ontworpen voor ondernemers zoals jij om een duidelijk inzicht te geven waar jouw bedrijf voor staat. Maar ook door daarna met jou in gesprek te gaan over de onderscheidende kenmerken van jouw bedrijf die uit het magazine naar voren zijn gekomen. Deze kenmerken laat ik terugkomen in een pakkend ontwerp met een duidelijke betekenis. In de realisatiefase van het ontwerp maak ik meerdere varianten waar jij de meest aansprekende uit kan kiezen. Deze werk ik uit tot het punt waarbij we samen tevreden zijn over het resultaat! Uiteraard ben ik altijd enthousiast om volgende uitdagingen samen met jou aan te gaan. Dit kan bijvoorbeeld door het uitbreiden van een huisstijl met een social media component of door het ontwerpen en bouwen van een complete website.

Ik geloof echt dat je als ondernemer jouw impact binnen jouw vakgebied vergroot als de uitstraling van jouw bedrijf en dat van jouw magazine professioneel zijn ontworpen.

SYL’s verhaal
Als kind tekende ik al heel jong en graag en was ik altijd creatief bezig. Toen ik 10 jaar was vond ik het al heel leuk om eigen magazines te maken. Met de hand en achter een ouderwetse typemachine knutselde ik ze in elkaar. Op de middelbare school was tekenen mijn favoriete vak. Voor mij was het een logische stap om hierna naar het Grafisch Lyceum in Amsterdam te gaan. Vervolgens heb ik de kunstacademie in Utrecht afgerond. Ik kreeg daarna direct goede banen bij ontwerpbureaus. Toch ging het langzaam steeds meer bij mij kriebelen om voor mijzelf te beginnen. Het spreekt mij enorm aan om een opdracht van begin tot eind samen met een klant tot een goed einde te brengen.

Specialisatie
Doordat ik bij veel ontwerpbureaus heb gewerkt, heb ik veel ervaring opgedaan. En ook ondervonden wat ik leukste vind om te doen en wat ik goed kan: de uitstraling van een bedrijf vormgeven en magazines vormgeven. Daar heb ik mij verder in gespecialiseerd. Zo heb ik het werkmagazine ontworpen voor ondernemers met een tweeledig doel. Enerzijds om een duidelijk inzicht te geven waar jouw bedrijf voor staat, zodat ik hier mijn vormgeving op aan kan sluiten. Anderzijds zie je aan de hand van dat werkmagazine ook meteen wat mijn expertise is en in welke stijl ik vormgeef. Ik geloof echt dat je als ondernemer jouw impact binnen jouw vakgebied vergroot als de vormgeving van jouw bedrijf en dat van jouw magazine professioneel zijn ontworpen. Wil jij jouw bedrijf nog meer op de kaart zetten? Kijk hier wat ik voor je kan betekenen. Ik kijk ernaar uit om kennis met je te maken!

Call Now Button